x

Na Ilidži svečano otvoren Barbershop "House of Handsome": Friziranje i sređivanje brade koji će od vas načiniti pravog muškarca! (GALERIJA)

"House of Handsome" Barbershop je na radost mnogih svečano otvoren na Ilidži, u ulici  Ibrahima Ljubovića 64. Zlatne ruke Benjamina Muhića iza kojeg stoji mnoštvo diploma, nagrada i seminara će od vas napraviti pravog muškarca. Usluge šišanja, uređivanja brade, farbanja brade, farbanja kose, maska za lice, brijanje brade od sada su na većem nivou, a svaki muškarac će biti u prilici da upozna novog sebe. 

House of Handsome Barbershop

Ibrahima Ljubovića 64, Ilidža, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 62 018 887

Brade su se posljednjih godina vratile u modu, a u svjetskim metropolama sve je više profesionalnih salona za oblikovanje muških frizura i brada u retro stilu. Trendovi nisu zaobišli ni Ilidžu, te smo imali priliku prisustvovati svečanom otvorenju Barbershopa "House of Handsome".

Salon je autentičnog enterijera i odiše atmosferom starih berbernica, ali u modernom ambijentu.  "House of Handsome" je puno više od frizerskog salona, enterijer je urađen sa puno pažnje i posvećenosti. 


"House of Handsome" će bez sumnje biti novo utočište za sve muškarce koji drže za sebe. Benjamin Muhić je dobro poznato ime u svom zanatu i od ranije, te je zadobio veliko poštovanje i već sada ima veliki broj redovnih klijenata. Bilo da je sređivanje frizure, uređivanje brade, perfekcija je nešto čemu ovaj mladić teži, tako da je sasvim jasno zašto je poznat i cijenjen u svom poslu. 


Uz već vjerne klijente, vrhunske proizvode i vješte ruke te srčan stav prema radu, jasno je da Barbershopu "House of Handsome" slijedi veliki uspjeh, stoga ste svi dobrodošli. 

Salon možete zapratiti i putem Facebooka i Instagrama: 


https://www.facebook.com/houseofhandsomeBM/

https://www.instagram.com/houseofhandsome__/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.