x

Zenica

Na zeničkom izletištu Smetovi održan 14. Jesenji ARG UKT KUP! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Ekipa radio kluba „Zenica“ u ranim jutarnjim časovima je izašla na teren da pripremi stazu za 14. Jesenji ARG UKT KUP.

Lijep i sunčan dan dočekao je takmičare na poznatom zeničkom izletištu Smetovima. U postavljanju predajnika na terenu radili su Tahmiščija Edber, Barašin Predrag, Bajramović Emrah, dok su na startu radili Vasić Slavoljub, Korugić Vejsil-KEMO, Hadžiselimović Jasmin, Almin Omerdić,. Na cilju i AOP Šarić Enes, Kuljić Milan, Drino Harun.

Dok se pripremao teren za takmičare, ekipe su polako pristizale. U 10.00 sati počeo je start. Kako su pristizali na cilj takmičari su hvalili organizatora na dobro postavljenoj stazi. Nakon ručka uslijedila je podjela medalja, diploma i pehara. U muškoj kategoriji medalje i diplome podijelio je Predsjednik ARAuBiH Fazlagić Mesud E75FM, u ženskoj kategoriji medalje i diplome podijelio je Sejmen Sejad E76Z i u klubskoj kategoriji pehare i diplome podijelio je Krdžalić Almas E71W. Svojim dolaskom ovogodišnji Jesenji UKT KUP na našim lijepim Smetovima uveličali su klubovi:

1. RADIO KLUB „Drina“ E71EEE 

2.RADIO KLUB „Stjepan polje“ E73ESP  

3. RADIO KLUB „Pousorje“ E75RKP

4. RADIO KLUB „Kakanj“ E73EKK

5. RADIO KLUB „Srebrenik“ E71EBS

6. RADIO KLUB „Gračanica“ E74DNO

Sa Ukupno 32 takmičara .

Nakon zajedničkog slikanja za lijepu uspomenu na ovo takmičenje, takmičari i gosti su krenuli svojim kućama. Na kraju je ostalo domaćinima da saberu utisak na ovo takmičenje i eventualne propuste da isprave do sljedećeg takmičenja.

Za sve pozitivno i negativno na ovom takmičenju odgovorna je E71EZC ekipa u sastavu: Tahmiščija Edber E75DTE, Vasić Slavoljub E77AB, Šarić Enes E72ES, Kuljić Milan E73KM, Korugić Vejsil-KEMO E74HS, Hadžiselimović Jasmin E74HJ, Barašin Predrag E73BP, Bajramović Emrah, Almin Omerdić E74AO ,Drino Harun E71HD – pripomagali su i Jaganjac Semir E74JS, Hodžić Mensur E74M


Foto : Pahuljko

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.