x

Naćosi s piletinom

Ako volite da se pomalo zabavite dok spremate ručak, probajte naš prijedlog.

Sastojci:

pakovanje tortilja čipsa 

250 g pilećih prsa

250 g milerama

konzerva (200 g) crvenog pasulja

konzerva (200 g) kukuruza

100 g kiselih krastavaca

100 g ementalera

2 limuna

paprika

so, šafran

Priprema:

Skuvajte piletinu i isjeckajte na kockice. Pospite sokom od limuna i ostavite da se ohladi. Iz konzervi iscijedite sok i pomiješajte sa sitno isjeckanim krastavcima i paprikom. Sastavite sve sastojke, posolite i pospite s malo šafrana. Pakovanje tortilja čipsa stavite u odgovarajuću činiju, a smjesu sipajte preko i služite.


.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.