x

brani kolegu

Nada Topčagić zna nešto više: Evo zašto kaže da Miroslav Ilić nije Devinov otac!

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića godinama pokušava da dokaže kako je on otac njenog sina Devina.

Ona je prije nekoliko dana bila i na sudu zbog dokazivanja očinstva, dok se Miroslav nije pojavio na tom ročištu. Tim povodom oglasila se pjevačica Nada Topčagić koja je ubijeđena da Miroslav nikad neće priznati Devina. Nada je istakla da smatra da nije moguće da Miroslav ima vanbračno dijete, te je otkrila da bi i ona u takvoj situaciji postupila identično kao njen kolega.


– Ma, ja znam Miroslava. On je u cijeloj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hljeb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar cijeli svijet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vrijeme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ističe Nada i dodaje da joj u cijeloj priči nije jasna Mirjana Antonović.


– Čekaj, ti svjesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovjekom za koga znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dijete sebi, zato što želiš, a ne poslije 30 godina da ti juriš nekog da prizna dijete, i ne odustaješ. Ja da imam kćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da natjeraš nekog da te voli i bude ti otac? – rekla je Nada za Svet, prenijeli su mediji.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.