x

Nadežda došla pod lijekovima u emisiju sa majkom pod ruku, grca u suzama i drhti joj glas: Nikad me niko ovako zvjerski nije tukao, više neću imati nikoga u životu!

Nadežda Biljić je vidno potresena došla u emisiju u pratnji svoje majke Slavice, a sve vrijeme je plakala. Prvo je počela da priča Nadeždina majka, koja je svom mužu tek uveče saopštila šta se desilo.

"Ja sam u horor filmu, ne mogu da verujem da jo se to desilo ponovo. Nisam smjela da kažem mužu jer znam kako će da reaguje. Stigla sam u Beograd kasnije, jer su me ubijedili njeni drugarica i drug. Nadežda se plašila da će doći do incidenta, a ja mu ništa ne bih uradila, za to postoje nadležni organi. Ovo mi je kao ružan san", rekla je Slavica ,a Nadežda nastavila priču.


"Izvinite što mi drhti glas, pod lijekovima sam. Nisam došla da pravim reklamu, ne znam, desilo se da smo popili, smetalo mi je što je flertovao, šta se desilo u njegovoj glavi. U mom stanu ne postoji staklena flaša, već čaša koja se obila o zid, on ju je polupao. Tukao me krvnički i zvjerski i govorio da sam n.rkomančina i da treba da se liječim, a ništa mu nisam uradila. Stan mi je katastrofa, još uvijek sam zbunjena, ali ne želim više nikada očima da ga vidim, da mu ide sve, da bude najsrećniji, a najviše ih volela da ga sretnem sa njegovim ženskim detetom. On je meni govorio da je tu neku djevojku poljubio u nos, čelo... Ima još dosta stvari o kojima neću da pričam, a vezane su za njegov život. Hvala svim mojim kolegama i MUP koji je reagovao iste sekunde i timu humanista, čiji sam član. Hvala i Tominoj mami, koja se vidno potresla zbog mog stanja i koja je divna žena, a poručujem joj da se ne sekira. Osjećam se kao kuče, poniženo, jadno, bijedno i odvratno, osjećam se kao ker, džumara pored kojeg prođeš i šutneš ga", rekla je Biljićeva u "Narod pita" i dodala:


"Koliko god da sam ljubomorna, nisam zaslužila ovakve psihičke i fizičke povrede. U životu više neću imati nikoga. Imao je problem sa tim da on bude muško, a ja žensko. Bravo, Tomo Paniću, ispao si muško. U životu me niko ovako zvjerski nije tukao, nikada neću zaboraviti. Nije mi palo na pamet da će da me izudara, mislila sam da ćemo se svađati. Govorila sam: "Ljubavi, u pravu si", a on je galamio."

"Bacao me po podu, krevetu, nisam mogla da pobjegnem. Ne mogu da vjerujem da je to čovjek o kom sam pričala sinoć. Izgleda da je u meni problem, biram pogrešne muškarce. Ja ovo nisam očekivala", izjavila je pjevačica u suzama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.