x

Nadežda kroz suze pričala o Mikiju: Ispričala kako ju je napao!

Nadežda Biljić bila je kolateralna šteta svađe Suzane Perović i Mikija Đuričića, nakon koje ju je pčelar iz Kupinova udarao štakom. Nadežda je zbog ovog incidenta dala izjavu u policiji, a nakon toga je u Rajskom vrtu, Drvetu mudrosti otkrila šta misli o Mikiju i kako se osjeća:

- Ne mogu da shvatim da neko ko ima 42 godine može sebi da dozvoli takve stvari. Da mi se ponovo dešava nasilje ni krivoj ni dužnoj. Ja sam jaka žena i poslije ovoga ću biti još jača. Ja sam sinoć šetala, nikada nisam ni bila kod rehaba, čula sam kako se svađaju... On je prišao i počeo da me pljuje. Udarao me štakama. Ja ne znam čime sam zaslužila da on to uradi - pričala je ona.

- Nisam se miješala, ništa uradila nisam. Ne zanimaju me uopšte. Možda što sam rekla istinu o njemu, ko je on i šta je on. Prije toga sam rekla Zorici da je on čovjek koji bi digao ruku na ženu i evo vidite u pravu sam bila. Meni je njega žao - drhtavim glasom nastavila je ona.


- Žene, nemojte da trpite nikakav vid nasilja. Ovo što ste vidjeli je ništa šta se dešava u javnosti. Ovo je strašno. Ja sam toliko razočarana. Ubijena sam, bijesna. Ne znam više šta osjećam, znam samo da ću da se trudim da budem što jača, bolja kćerka, bolja sestra i nekome najbolja majka. Da svog sina da naučim da ne radi ovo kao što je Miki uradio. Ništa kriva nisam, ništa! Duša me boli, dokle više? - pitala se Biljićeva.

Poslije udaraca koje je Đuričić zadao Nadeždi, policija ga je privela na razgovor.

- Ne želim mu ništa loše, sve najbolje. Bog će da mu vrati. Bog sve gleda. Jutros je postao moj dušmanin, neka moja majka zapali svijeću za njega. Imam skoro 30 godina, kad će da prestanu ovakve stvari da mi se dešavaju... Dići ruku na bilo koga je za svaku osudu. To je kukavica. Ja sam jedno krhko, razmaženo žensko, možda glumim ovdje... Svašta sam radila, ali ipak nemam komentar! Hvala produkciji i ljudima koji rade ovdje na svemu, ali ovo nisam zaslužila- pričala je Nadežda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.