x

LJUBAV PONOVO CVJETA

Nadežda ljubi Tomu jače nego ikada: Pjevačica se pohvalila novom fotkom na Instagramu, sve pršti od strasti i emocija! (Foto)

Pjevačica i rijaliti učesnica Nadežda Biljić redovno izvještava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a sada ih je obradovala novom fotografijom.

Naime, pjevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotku na kojoj se ljubi sa svojim nevjenčanim suprogom Tomom Panićem, sa kojim ima sina Longa, starog skoro 11 mjeseci.

Podsjetimo, iza Tome i Nadežde je turbulentan period. Toma Panić ušao je u rijaliti program "Zadruga" gdje je javno prevario Nadeždu, koja je krajem godine ušla za njim u rijaliti kako bi odnos sa njim istjerala na čistac.


Svakodnevno smo pratili njihove sukobe i pomirenja, da bi Panić po Nadeždinom izlasku iz "Zadruge" pobjegao iz rijalitija. Iako su mnogi očekivali da mu Nadežda neće preći preko preljube, desilo se suprotno. Panić je pravo iz rijalitija stigao kod Nadežde u Valjevo. Ona mu je sinoć čestitala rođendan prije svih, a sudeći po novoj fotografiji izgleda da za tenziju i dramu mjesta nema i da ljubav između njih dvoje ponovo cvjeta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.