x

kipti od bijesa

Nadežda se ne smiruje: Tužiću Tomu i onu švalerku, a kunem se da on nikada više neće vidjeti sina!

Nadežda Biljić iznijela je sav prljav veš iz vanbračne zajednice sa Tomom Panićem. Pjevačica se snimala za Instagram i otkrila da ju je maneken tukao i varao dok je bila trudna!

Folkerka je skroz pukla jer danima gleda Tomu sa ljubavnicom Paulom Hublin u "Zadruzi". Kap koja je prelila čašu bila je Panićeva izjava da je lagao da je voli kako bi očuvao njihovu vezu zbog djeteta, kao i da mu je stalno pravila probleme i flertovala sa drugim muškarcima!


- Sve laže! Sve što priča da sam ja radila, on je radio! Dok se dr.giran j....ao sa ku...ma po splavovima, a ja sam nisko nosila dijete, mogla sam da pobacim! Na slavi kod kuma mi je lupio dvije šamarčine jer me je neki gost gledao! Rekao mi je: "K...etino, ti bi i trudna da se j...š!" - ispričala je Biljićeva na snimku na Instagramu na kom izgleda veoma loše. Osim što je smršala, vidljivi su crni podočnjaci ispod njenih očiju.

Ona je zatim dodala da je njen suprug bio bolesno ljubomoran:


- Stalno me je maltretirao. Nije mi davao da imam prijatelje, branio mi je da odem s drugaricama na kafu. Svaki dan mi je provjeravao mobilni telefon!

Bivša učesnica Pinkovog rijalitija kazala je i da je angažovala advokata.

- Tužiću Tomu i njegovu švalerku za sve klevete o meni! To što on kaže da nismo u braku može da okači mačku o rep! Mi smo u vanbračnoj zajednici! Uzeću mu sav novac koji zaradi u "Zadruzi"! A što se tiče djeteta, javno obećavam da ga nikad više neće vidjeti! To je moje dijete! Da je mislio na sina, ne bi se švalerisao na televiziji i povređivao mu majku - ispričala je Biljićeva, i objasnila da ne želi da sin Longo bude u kontaktu ni s Panićevom porodicom:


- Tominu majku boli k...c za njega! Moja mama je digla kredit da bi on platio neku kaznu i da ne bi otišao u zatvor! Brat mu je kriminalac na baterije, ne želim da takvi ljudi odgajaju Longa. Jedino mu je otac korektan čovjek. Ma, otjeraću ja Tomu u zatvor, znam svašta o njemu!

.

.

.


Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.