x

Nadežda strahuje za Panićevu bezbijednost: Ub.će Tomu, zamjerio se pogrešnim ljudima!

Bivša zadrugarka Nadežda Biljić ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila je da nema veze sa ručnom bombom koju je njen bivši dečko Toma Panić zatekao u svom dvorištu u Svilajncu. Pjevačica je istakla da je bila veoma potresena kada je čula u kakvoj je situaciji Tomina porodica i da je veoma uplašena za Panićevu bezbijednost.

Naime, Toma je za Srpski telegraf prekjuče izjavio da je neko kivan na njega zbog toga što je imao svađu sa Nadeždom, pa je siguran da mu se ona sada sveti. Ipak, pjevačica je oštro demantovala da ima bilo kakve veze sa napadom na Tominu porodičnu kuću.

- Ja zaista nemam veze sa bombom koja je bačena na Tominu kuću. Jako sam se potresla zbog toga šta se dešava njemu i njegovoj porodici. I poslije svega što mi je uradio, zaista sam zabrinuta za Tominu bezbijednost. Plašim se da ga neko ne ubije. Ovo je bila samo opomena, sigurno se zamjerio nekome kome nije smio - rekla je Biljićka i dodala da ne može da vjeruje da Panić može i da pomisli da bi ona uradila tako nešto.


- Šokirana sam! Zaista mi je krivo ako Toma misli da ja imam bilo kakve veze s tom bombom. Ne mogu da shvatim do kojih granica idu ljudi. Ja nemam veze s tim, ne znam da li se nekom zamjerio, ali šta god da je uradio, uraditi tako nešto je strašno. Sva se tresem od same pomisli da mu se nešto desilo. Ne znam ko je i zašto je to uradio, ali užasno je - kaže Nadežda i dodaje da bi Tomi pomogla ako mu zatreba pomoć i pored toga što ju je nedavno krvnički pretukao.

- Ako mogu da pomognem njemu i njegovoj porodici, rado ću to učiniti. To što je bilo sa nama je jedno, ovo je baš ozbiljna situacija. Ja se ne plašim nikoga. Možda bi trebalo da se plašim, ali se ne plašim. Za Tomu sam jako uplašena - zaključila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.