x

nikako da se dovede u red

Nadeždi oduzimaju dijete: Bivša zadrugarka pobjegla iz psihijatrijske bolnice!

Nakon pokušaja samoub.stva pjevačica Nadežda Biljić je hospitalizovana, ali je ubrzo na svoju ruku izašla. Razmatra se da sina Longa na neko vrijeme odvoje od majke, bar dok se ona ne dovede u red, kaže naš izvor.

Nadeždi Biljić oduzimaju sina Longa, kojeg ima u vanbračnoj zajednici sa Tomom Panićem, jer je nepodobna da se brine o maloljetnom djetetu! Nakon što je pokušala da izvrši samoub.stvo skokom sa Bijelog mosta u Valjevu socijalni radnik prijeti da joj oduzme dijete. Kako Srpski telegraf  saznaje, Nadežda je nakon pokušaja samoub.stva završila u Psihijatrijskoj bolnici u Valjevu, gdje joj je pružena prva pomoć. Kako dalje saznajemo, pjevačica nije željela da sarađuje s osobljem, te je prema njima bila veoma neprijatna i sve je radila na svoju ruku.


- Nadežda je poslije pokušaja skakanja sa mosta dovezena u bolnicu. Nije imala povrede na sebi i slično. Zadržali su je cijelu noć tamo, dali joj lijekove za smirenje i pratili u kakvom je stanju. Sutradan je potpisala papir da izlazi na sopstvenu odgovornost, pošto se ljekari nisu slagali s tom njenom odlukom, i izašla iz bolnice. Nije bila u dobrom stanju, vidjelo se da djevojci nešto fali i da je psihički neuravnotežena. Doktori su je, uz taj papir, pustili da izađe, ali da im se redovno javlja na pozive, te da se odaziva na kontrole. Zbog svega toga oni smatraju da bar na neko vrijeme dijete ne bi smjelo da ostaje samo sa majkom, te bi, kao jedna od solucija, bila da joj privremeno oduzmu sina - navodi izvor iz valjevske bolnice koji je cijelu situaciju pratio na licu mjesta i bio prisutan kada je pjevačica dovezena nakon pokušaja samoub.stva.


- Bilo je mučno gledati njenu majku Slavicu, žena je bila van sebe. Njeni roditelji su zdravstveni radnici, pa su je, koliko-toliko, držali pod kontrolom. Toma je pobjegao od nje, a ona je to još teže podnijela. Pakao je s njom svaki dan jer, ako ne pije lijekove, loše je. Prijeti da će da se isječe, da će da se otruje. Njena majka je i posao zapostavila da bi stalno bila pored nje. U cijelu ovu dramu upućen je i socijalni radnik. Oni znaju da je Nadežda htjela da se ub.je i da je i sada u lošem stanju. Razmatraju šta je pametno da se uradi da bi spasli nju, ali i dijete, koje je kod nje u kući. Nije isključeno da će da joj oduzmu Longa na neko vrijeme dok se ona ne dovede u red. Da je makar imala podršku oca djeteta, možda ne bi ovako završila, ali on je kriv za sve. Ni on nije sposoban da vodi računa o djetetu jer nema posao, nema primanja i vršio je nasilje nad Biljićevom - završava izvor.


Nakon boravka na psihijatriji i odlaska na svoju ruku, odnosno uz potpis da izlazi na svoju odgovornost, Nadeždino stanje se ne mijenja nabolje, narednih dana će se znati da li će pjevačica izgubiti starateljstvo nad bebom ili će njena majka Slavica Biljić uspjeti da riješi probleme. Takođe, pokušali smo da stupimo u kontakt sa valjevskom policijom, ali oni zbog osetljivosti slučaja nisu mogli ništa da nam kažu, piše Srspki telegraf.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.