x

veliko slavlje

Nadica Ademov pokazala dečka milionera: Pjevačica napravila gala slavlje za rođendan, koverte pljuštale, a torta na tri sprata!

Mlada pjevačica Nadica Ademov je napravila veliko slavlje, povodom svog rođendana, kom su prisustvovale i neke poznate ličnosti poput Slađe Dragaš, poznatije pod nadimkom Slađa Alegro, stigao je Adil Maksutović, Aleksnadra Mladenović i Milan Milošević. Slavljenici su prijatelji i saradnici uglavnom davali kovertu s novcem, a ona je sve dočekivala sa sa osmijehom i svima predstavila novog dečka za koga se priča da je milioner.

Nadica je priredila veliko slavlje uz skupocjenu dekoraciju, a sve vrijeme društvo joj je pravio njen momak za kog se spekuliše da je milioner. Zbog njegovog prisustva, novinari su pjevačicu pitali da li planira udaju:


Foto: e-stock

- Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi ostvari, vidjećemo... Kad sam gledala turske serije kao mala htjela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad - rekla je ona.

- Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem. Danas sam plakala zbog prinove u mojoj familiji. Emotivna sam kao i mnogi - istakla je Nadica.


Sama sebi je poželjela zdravlje, a o muškarcu koji joj je ukrao srce rekla je da je savršen.

- Muškarac koji je prihvatio mene onakvu kakva sam prvenstveno, koji je prihvatio moj posao i maksimalna podrška koja može da bude. Za mene je savršen.

Pjevačica je u jednom trenutku zapjevala dečku na uvce, on se sav raznježio, a kad je Adil uzeo mikrofon pustila je suzu u naručju izabranika.

.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Informer
Foto: e-stock

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.