x

pratila ga gdje god je pjevao

Nadica ludjela za folk zvijezdom: Kijina mama bila zaljubljena u ovog pjevača, svi ga znate!

Nadica Zeljković priznala je da je bila ludo zaljubljena u veliku zvijezdu devedesetih, pokojnog folk pjevača Ninu Rešića, inače oca pjevačice i zadrugarke Sandre.

Kijina mama veoma je interesantna, kako gledaocima tako i njenim cimerima koji sada borave s njom na velelepnom imanju u Šimanovcima. Iako je njena kćerka dosta zatvorenija kada su njene bivše ljubavi u pitanju i nikada nije otkrivala previše, ona je prije nekoliko večeri i sama priznala da je obožavala folkera.

Naime, dok je ocjenjivala zadrugarke za izbor za mis "Zadruge", kada je došla na red da ocijeni Sandru Rešić, prisjetila se svoje ljubavi.


- Jedna djevojka ovdje me podseća na prvo zaljubljivanje. Proganjala sam ga kao Miljana. Jako sam bila zaljubljena u Ninu. Kija je dobila prve batine zbog njega. Hoće da se pet puta slika sa Ninom, a mama ništa. Pa ne može tako. Pričala sam baš Sandri da sam obožavala njenog oca - rekla je Nadica prilikom glasanja za mis "Zadruge" i prisjetila se dana kada je bila mlada.

Izvor Rijalitija blizak Kijinoj mami otkriva nam da je ona baš bila zatreskana u pjevača i da ga je pratila gdje god da je pjevao i nastupao.


- Nadica je radila kao konobarica cijelog života, tačnije, preko 30 godina u restoranu, koji se nalazi u Zrenjaninu i jedan je od najpopularnijih i najposjećenijih. Tamo je devedesetih dolazila cijela estrada, pjevači su se cijenili, ljudi su obožavali muziku. Nino je bio glavni na estradi. Njegove pjesme su bile megahitovi, a koncerti posjećeni kao danas što bi bili kod Ace Lukasa. Nadica je tada zapazila Ninu i odmah je odlijepila za njim. "Kako je samo bio lijep. Ona duga kosa, mladeži na licu, to šuškanje u govoru. Ma nije bilo šarmantnijeg od njega. Presjeklo me je nešto u stomaku kada sam ga vidjela. Odmah sam znala da moram da ga upoznam. Da je on čovjek koji se meni dopada", rekla mi je ona tada - navodi Nadičina dobra prijateljica koja je s njom u restoranu radila godinama.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.