x

PREKRASNI KRAJOLICI

Najbolje destinacije za zimovanje

Evropa nudi brojne destinacije za zimovanje, od prekrasne Austrije, romantične Italije, pa i lijepih i zanimljivih lokacija iz susjednih zemalja,

Želite li u potpunosti osjetiti praznični duh uz prekrasnu snježnu pozadinu i s čistim planinskim zrakom, onda je vrijeme da razmislite o destinaciji za zimovanje. Uz skijanje, sanjkanje pa i grudanje, praznici će biti još zabavniji s uspomenama koje ćete nositi cijeli život.

Evropa nudi brojne destinacije za zimovanje, od prekrasne Austrije, romantične Italije, pa i lijepih i zanimljivih lokacija iz susjednih zemalja.

Austrija

Austrija je popularna destinacija za brojne skijaše koji žele na odličnim stazama uživati skijajući se i otkrivajući prirodne ljepote te čarobne planinske zemlje.

Salzburg je odlična destinacija želite li spojiti romantiku i uživanje na snijegu. Nalazi se na sjevernom dijelu Alpa i nudi brojne sadržaje za sve oni koji su došli uživati u zimskoj idili otkrivajući bogatu povijest grada. Mozartova rodna kuća i vrtovi dvorca Mirabell samo su dio bogate ponude.


Italija

Prekrasni krajolici Italije, vrhunska kuhinja i bogat program za sve one koji u Italiju nisu došli samo na skijanje nego i opustiti se u prekrasnoj okolici uživajući u zimskim radostima, razlog je zašto se mnogi odlučuju upravu za Italiju kada je zimovanje u pitanju.

Kronplatz je već duže vrijeme popularna destinacija za zimovanje gdje dolaze svi koji žele osjetiti duh sjevernog dijela Italije. Poznat je po zanimljivim vrhovima planina i brojnim uređenim stazama.


Slovenija

Kranjska gora savršena je lokacija za sve koji žele istovremeno doživjeti adrenalinski odmor u blizini talijanske, slovenske i austrijske granice.

Radi se o simpatičnom malom mjestu okruženo planinama, gdje će zabavu pronaći odrasli i djeca uz brojne kulturne manifestacije, koncerte kao i brojne kafiće, restorane i barove. Kranjska gora je odlično mjesto za sve koji žele provesti zimovanje na svježem zraku okruženi snijegom.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.