x

Najčešće laži na prvom sastanku

​Na prvim izlascima svi želimo da ostavimo dobar utisak, zbog čega se mnogi zanesu i odu predaleko s tvrdnjama o sebi i svom životu...

Kada je prvi izlazak u pitanju, on nikad ne otkriva dovoljno o osobi koja nam se dopada.

Štaviše, velika je vjerovatnoća da ćete čuti i mnogo "bijelih laži".

Bez obzira na pol, svi imamo visoka očekivanja kada tek upoznajemo nekoga, pa ne čudi što se ponekad, u želji da se prikažemo najbolje moguće, potkrade i neka sitnica koja nije baš u domenu istine...

Finansijski status

Kroz istoriju, o muškarcima se često procjenjivalo na osnovu njihovog imovinskog stanja - sjetimo se samo da je dugo "dobrom prilikom" smatran neko ko nije nježan, prijatan, pažljiv već samo imućan. Zbog toga ne čudi što muškarci ponekad umiju da se predstave bogatijima nego što jesu, ali to danas nije vezano isključivo za pol, pa tako i djevojke ponekad umiju da se trude da ostave utisak da su imućnije.


Poslednji raskid

Nikome nije prijatno da na prvom sastanku čuje da je osoba koja mu se dopada bila u vezi do prije samo pet dana, zar ne?

Zato nije neobično da neko tvrdi da mu se posljednji raskid dogodio odavno i da je sve to vrijeme bio sam.

Ukoliko bivši dečko ili djevojka definitivno više nije u njegovom ili njenom životu, to svakako nije nešto o čemu treba brinuti previše!

Životna situacija

Mnogi nisu oduševljeni time što žive s roditeljima ili cimerima, pa nije neobično da neko ovaj detalj prikrije na prvom sastanku. Ipak, to spada u stvari koje se razotkriju vrlo brzo.


Posao

Svaki posao koji se radi vrijedno i odgovorno je posao za ponos, ali svjedoci smo da ponekad, želeći da se prikažemo kvalitetnijima, umijemo da se nahvalimo i predstavimo kao da radimo nešto mnogo važnije.

Ipak, ono što je najimpresivnije svakako je iskrenost, pa treba procijeniti koliko osoba s druge strane stola preuveličava.

Stvarne namjere

Bezbroj puta dogodilo se da se neko predstavlja kao osoba koja želi stabilnu vezu, samo da bi se ispostavilo da je u tom trenutku života interesuje isključivo - seks. Ukoliko ste i vi zainteresovani za to, najvažnije je biti iskren o namjerama, ali ako planirate nešto ozbiljnije, obratite pažnju na sitnice koje odaju šta stoji iza svake riječi, piše Magazin Novosti.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.