x

Najčešće tajne koje žene vješto kriju od svojih partnera

Iskrenost je temelj svake dobre veze, no neke je stvari ipak bolje zadržati za sebe. Žene su toga uglavnom svjesne pa vješto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu. Ovo su tajne koje mnoge žene kriju od svojih partnera.

1. Najbolja drugarica zna sve

Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš sve detalje iz veze – od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovom bankovnom računu. Rijetko šta u vezi ostane skriveno od najbolje drugarice i to je nešto što se nikada neće promijeniti pa je to bolje prećutati partneru.

2. Tačan broj se*sualnih partnera

Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspjesima prije njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših se*sualnih partnera, što u prevodu znači da je žena koja kaže da je spavala sa četiri frajera vjerovatnije spavala sa njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti neke od njih.

3. Neuredna strana

Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno – ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

4. Upoređivanje sa bivšim

Sasvim je uobičajeno na početku veze upoređivati novog partnera sa bivšim(a). Novi uglavnom pobjeđuje, a ako ne, znači i da bi uskoro mogao postati bivši.

5. “Prljave” misli

Žene razmišljaju o se*su jednako često koliko i muškarci i to je jedna od najbolje čuvanih ženskih tajni.

6. Muškarci su uvijek na testu

Kada su u vezi, žene analiziraju svaki pokret, gest, rečenicu, izraz lica pa čak i e-mail svog partnera, a to testiranje nikad ne prestaje. Osim analize, test uključuje i učestala trik pitanja, poput “Hoćemo li imati trojku?” ili “Ko ti je najljepša kolegica sa posla?” na koja muškarac treba vrlo vješto odgovoriti želi li izbjeći skandal.

7. I žene vole gledati zadnjice

Iako toga nisu svjesni, i muškarci rijetko kad napuštaju prostoriju bez barem jednog ženskog pogleda na njihovu zadnjicu.

8. Fantazije o njegovom najboljem prijatelju

Većina žena to ne radi namjerno, ali gotovo svaka barem jednom fantazira o najboljem prijatelju svog dečka, čak i ako ga ne može podnijeti, a taj fenomen je posve neobjašnjiv.

9. Muškarac bi trebao biti glavni u krevetu

I najuspješnije žene vole da muškarci u krevetu vode glavnu riječ.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)