x

Najemotivniji susret u Zadruzi: Maja se gušila u suzama kada je ugledala oca! Susret je dotukao! (VIDEO)

Maja Marinković imala je veoma emotivan susret sa svojim ocem Radomirom, koji ju je posjetio u Rajskom vrtu. Ona je za njega posebno vezana, naročito jer ju je majka ostavila. Rijaliti učesnica dobila je iznenađenje, zbog kog se gušila u suzama, a otac joj je prenio kako su svi na nju ponosni. Čim je čula nježne note koje je produkcija pustila, ona je počela da plače jer je znala da je on ušao. Vrisnula je čim je on otvorio vrata Rajskog vrta i bacila mu se u zagrljaj.


- Volim te najviše na svijetu, mnogo mi nedostaješ. Ovo mi je bila rođendanska želja - ronila je suze Maja dok je otac grlio.

- Kad si već došla dovde, izguraj još mjesec dana. Svi te vole, napolju si zvijezda i svi te vole. Lijepa si. Kad izađeš idemo nekim drugim putem. Zbog tebe cijelu noć ne spavam, na poslu svi gledaju, dosadio sam im -  govorio je Majin otac kroz suze.


- Mnogo mi znači ovo -  izjavila je Maja, kojoj je danas rođendan.

- Sine nemam puno vremena, budi jaka budi dobra. Ti si moj ponos. Ti si moja boginja, nemoj se svađati. Ti si jedna dama. Volim te, ti si moja kraljica. Drži se tvojih prijateljica. Stanija, Aleksandra i Marijana, sa njima budi, ali nikome ne vjeruj. Tu sam, uz tebe sam, svi smo uz tebe. Idemo do kraja - rekao je njen otac koji je takođe plakao.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.