x

Najnoviji detalji porodične tragedije na Bežanijskoj kosi: Danijeli se pomračio um nakon gubitka bebe, ali to nije jedino što joj se desilo!

Dan nakon stravične porodične tragedije kada je Danijela Radojičić (36) bacila kćerku (3) sa četvrtog sprata, pa se i sama ubila, među njenim komšijama u naselju Bežanijska kosa zavladao je muk. Mnogi od njih pokušavaju da dokuče šta je ovu mladu ženu natjeralo da presudi sebi i djetetu, a neki nagađaju da je zapala u depresiju jer je prije šest mjeseci imala visokorizičnu trudnoću, koja je rezultirala gubitkom bebe.

- Motiv zbog kojeg je Danijela počinila ovaj krvavi pir ostaće prekriven velom misterije. Ona nikada nije prijavljivala policiji muža za nasilje u porodici, niti je negdje registrovana kao psihijatrijski pacijent. Zbog visokorizične trudnoće i zdravstvenih komplikacija ona je dva mjeseca ležala u bolnici. Na kraju je ta trudnoća okončana spontanim pobačajem. Moguće je da je nakon toga zapala u depresiju, koja joj je pomračila um - kaže sagovornik Srpskog telegrafa upoznat sa slučajem.


Da nije bilo nikakvih znakova za uzbunu potvrđuju i komšije, koji o porodici Radojičić imaju samo riječi hvale.

- Rijetko fini i pristojni ljudi. Danijela je često izvodila djevojčicu da se igra ispred zgrade, ovdje ima baš puno djece i svi se druže. Nikad nije pokazivala nikakve znake da ima psihičkih problema, nikad se iz njihovog stana nije čula buka, vika, a kamoli nekakva svađa - u nevjerici pričaju komšije.

Podsjetimo, Danijela je u ponedjeljak prerezala vene sebi i svojoj trogodišnjoj kćerki Teodori, pa zapalila stan, a onda sa četvrtog sprata bacila dijete i skočila za njim.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.