x

Najskandalozniji intervju Kije Kockar: Ja sam sitna žena, ne volim veliki... Prošla sam sve veličine! Imala sam se.s na koncertu, a Luna je odvratna namiguša!

Pobjednica Zadruge 1 i novopečena pjevačica Kristina Kija Kockar otkrila je najintimnije detalje iz svoje spavaće sobe.

Da li je veličina muškog spolnog organa bitna za dobar se.s?

– Ne valja da je baš mali, ali mojoj konstituciji ne bi odgovarao ni mnogo veliki.Savršena bi bila srednja proporcija. Nažalost mi žene smo kroz život prošle sve veličine, nagledale se svega i svačega.

Voliš li da se.s traje dugo, ili preferiraš kratke, a strasne?

– Kvalitet, a ne kvantit! Kraće, ne duže.

Koje je najeneobičnije mjesto na kojem si vodila ljubav?

– Na koncertu 50 Cent-a u hali pionir u Beogradu. Bila sam ludo zaljubljena i na početku veze sa dugogodišnjim dečkom. sakrili smo se negdje iza bine. Bilo je baš uzbudljivo. Imala sam 20 godina i voljela sam da eksperimentišem. Sada me mrzi da se cimam.


Šta je za tebe uzbudljiv uvod za se.s?

– Tuširanje! U spavaćoj sobi imam kupatilo sa staklenim vratima.tako partner može iz kreveta da me posmatra dok se tuširam. Možda nemam ogledalo iznad kreveta, ali zato imam providnu tuš kabinu.

Da li si se snimala tokom se.sa?

– Jesam kao mlađa. Bilo mi je zanimljivo da vidim kako izgleda!

Koliko je se.s važan i da li bi bila sa muškarcem koji nije dobar u krevetu?

– Nije presudan. Muškarac je jednoj ženi odličan u krevetu, dok je drugoj katastrofa.To je subjektivno.važna je hemija, ona određuje da li će biti dobro ili ne. Sve ostalo može da senauči.U seksu sam počela da uživam tek posle 23. godine. Dotle sam bila malo ukočena, tada sam sazrela i opustila se.

Čime zavodiš?

– Time što sam mega car. Mrzim klasične namiguše. jedna od njih je Luna Đogani. To mi je odvratno.Uvijek sam bila ono što jesam, a muškarcima se to sviđa. Ko je bio sa mnom, nikada me nije zaboravio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.