x

Najskuplja Dacia dolazi iz Njemačke i košta 34.990 evra

U iščekivanju nove generacije, njemački tjuner ponudio je nešto zaista ekskluzivno.

Iako Duster mnogi doživljavaju kao radno vozilo, a njegovu najveću prednost pripisuje odnos uloženog i dobijenog, malo ko rumunski "terenac" doživljava kao šminkerski auto. Barem dok ne vide performanse koje potpisuje njemački tjuner CarPoint.

Osnova je najverovatnije verzija Extreme, i to u trenutno najatraktivnijoj verziji sa 1.3 benzinskim motorom od 150 KS i 4WD pogonom.

Sada uz ime Duster nosi sufiks CarPoint Gelb Edition, a lako ćete ga prepoznati po jarkožutoj boji, brojnim dodacima i točkovima prečnika do 20 inča.

Ugradnju širih guma niskog profila neće odobriti oni koji planiraju da siđu sa asfalta, dok će drugi pozdraviti to što rumunski terenac ide u korak sa svojim premijum rivalima sa zapada, koji su odavno predmet interesovanja tjunerskih kuća.

Automobil je takođe ukrašen dodatnim pragovima vrata, maskom sa novim logotipom brenda i posebnom grafikom na blatobranima.

Zadnjim dijelom dominira dvostruki auspuh, dok se kao opcija nudi i kuka, kao i dodatni set felni sa zimskim gumama.

PromJene u kabini su minimalne, ali to ne znači da je ponuda oskudna. Naprotiv, navigacija i automatska kontrola "klime" su standard, kao i grijanje prednjih sjedišta.

Poznata je i cijena. CarPoint nudi ovaj model po cijeni od 33.990 evra, što se čini kao fer ponuda s obzirom na ekskluzivnost.

Ako ste avanturista, razmislite o Camouflage verziji sa krovnim šatorom, koja košta od 34.990 evra.

(B92)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.