x

NAJSKUPLJA SVADBA U SRBIJI: Evo KOLIKO je koštalo vjenčanje, ali ŠOK - mladenci zaradili JOŠ VIŠE!

Aleksandra Prijović, sada Živojinović i Filip Živojinović zaradili su pravo bogatstvo na glamuroznoj svadbi organizovanoj u četvrtak. Mladenci su, navodno, inkasirali 500.000 eura!

Novopečeni bračni par je svoju dvogodišnju vezu prekjuče krunisao brakom, a gala proslavu organizovali su u jednom od najpoznatijih beogradskih restorana. Za razliku od većine mladenaca koji poklonima, uglavnom kovertama koje dobiju, uspiju da pokriju troškove svadbe, Prija i Filip definitivno nemaju tih problema. Naime, mladoženjin otac Boba Živojinović i njegova supruga Lepa Brena finansirali su svadbu, koja je koštala 400.000 eura, a sav novac koji su mladenci dobili na poklon iskoristiće za početak zajedničkog života.


- Prema prvim procjenama nakon vjenčanja, Aleksandra i Filip su inkasirali oko pola miliona eura, jer je većina gostiju kao poklon spremila kovertu sa novcem. S obzirom na to da je na proslavi bilo oko 900 zvanica, mladenci su u ogromnom plusu. Veliki broj kolega i prijatelja porodice Živojinović sa javne scene prisustvovao je vjenčanju, a zna se da su mnogi galantni kada su u pitanju pokloni. Inače, mladencima je zarada bila posljednja na umu i nisu ni pričali na tu temu, ali je svima jasno da su zaradili, pogotovo ako se uzme u obzir da su troškovi organizacije proslave poklon od Filipove porodice - kaže izvor blizak porodici Živojinović za "Kurir".


Izvor dodaje i da su oni insistirali da daju novac Breni i Bobi, ali su oni to odbili:

- Oni za to nisu htjeli ni da čuju. Troškovi svadbe su, pored egzotičnog putovanja, poklon mladencima. Brena smatra da će im taj novac dobro doći kao osnova za početak zajedničkog života, a na njima je u šta će da ga investiraju, da li u novu nekretninu ili renoviranje i proširenje stana u kojem će živjeti - objašnjava izvor. 


Podsjetimo, vjenčanje decenije koštalo je oko pola miliona eura. Boba je u hotelske sobe za goste iz inostranstva uložio oko 150.000 eura, a za raskošnu garderobu, vjenčanice i odijela dali su 60.000 eura. Na dekoraciju svadbenog prostora Živojinovići su dali 70.000 eura, a mladenci su poručili cvijeće iz Holandije i kristale iz Kine, a angažovali su i dekoratera. Goste je obezbjeđivalo 60 pripadnika obezbjeđenja, a služilo ih je 160 konobara.

Pored roditelja, galantni su bili i Viktor i Stefan Živojinović, Filipova braća, koji su muzičare častili sa preko 10.000 eura.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.