x

Najspektakularniji provodi u Hrvatskoj su u Palazzu: Saša Matić prodrmao Poreč! (GALERIJA+VIDEO)

Hrvatsko primorje je standardno hit destinacija kako za regionalne, tako i za svjetske turiste, a Grand Hotel Palazzo u sklopu kojeg se nalaze klub i kazino su i ovoga ljeta najpopularnije mjesto za odmor i provod. Serija uspješnih koncerata i događaja u Palazzo Clubu su nešto što se ne propušta, ma sa koje strane svijeta da dođete, a u srijedu, 15. avgusta za dobru atmosferu i nezaboravan provod se pobrinuo Saša Matić.

Jedan od najuspješnijh biznismena sa naših prostora Ćazim Felix Osmani godinama ugošćuje najpopularnije estradne zvijezde Balkana. I ove godine je Palazzo Club centralno mjesto za izlazak, ne samo stanovnicima Poreča, već i turistima duž hrvatskog primorja. Kada su nastupi u ovom klubu u pitanju, cijelo ljeto se tražila ulaznica više, dok posjetitelji sjajno opremljeni ambijent Palazza nazivaju najboljim klubom Evrope. Naime, ekipa Ekskluziva.ba portala se uvjerila kako je ovo mjesto nepresušni izvor zabave, a zahvaljujući opremljenosti - top kvaliteti ozvučenja u kombinaciji sa najboljom kvalitetom rasvjete i efekata, ovakav klub sigurno nećete sresti na evropskom kontinentu...


Fotografije: Massimo Pulić/Ekskluziva.ba/ (Krcat klub Palazzo)

Nakon mnogih poznatih imena, u srijedu 15. avgusta u Palazzu je zapjevao i Saša Matić. Jedan od najuspješnijih pjevača naše estrade je na radost brojne publike nastupio u Poreču i time opravdao epitet jednog od najboljih vokala na ovim prostorima. Za ovaj događaj se tražila karta više, a ono što je postalo tradicija u Palazzo Clubu, jeste da je u dobrom provodu uživao veliki broj stranih turista.


(Doris Pranjić sa prijateljicom)

Ulaz u Palazzo Club je bio gotovo blokiran, a objekat je bio krcat već nekoliko sati prije izlaska Saše Matića na scenu. Kada se Saša pojavio, nastao je opšti delirijum, a on je redao svoje kako stare, tako i novije hitove. Kao i uvijek, fenomenalna publika Palazzo Cluba je srčano dočekala folk zvijezdu, pjevajući sa njim u glas brojne pjesme koje su se te noći našle na repertoaru. Usijana atmosfera u Palazzo Clubu je vladala do jutarnjih sati, a partijaneri su prezadovoljni još jednim događajem koji pomijera standarde. U Palazzu su te večeri uživali gosti iz raznih država, kao i brojne ljepotice, među kojima je prednjačila jedna od najljepših Hrvatica, fotomodel Doris Pranjić.

Inače, već u subotu, 18. avgusta u Palazzo Clubu nastupa grupa Đogani, kada se očekuje fešta do zore. 




(Palazzo je okupljalište najljepših djevojaka)

Saša je nadmašio očekivanja, baš kao i sam Palazzo Club. Pozitivna energija koja vlada na ovom mjestu godinama je na dobrom glasu širom Hrvatske, tako da će ova lokacija zasigurno ostati omiljena za sve one koji su željni najboljeg noćnog provoda još jako dugo vremena.


(Ćazim Felix Osmani i Vedad Vranj)

Najveća imena estrade u Palazzu 

O uspjehu i popularnosti Palazza najbolje govori spisak imena koja su tamo nastupila.  Osvrnemo li se na period unatrag dvije godine pa do danas, uvjeriti ćete se kako tamo gostuju najveće zvijezde ex yu estrade, tako da publika ima priliku da uživa u najbogatijem muzičkom live programu ikada. Na spisak gostiju upisali su se: Lepa Brena, Jelena Karleuša - koja je rekla kako će uvijek gostovati u ovakvim renomiranim klubovima, a ne na mjestima gdje pjevaju rijaliti igrači, Seka Aleksić, Saša Kovačević, Severina, Aco Pejović, Boban Rajović, Milica Todorović, Tanja Savić, Marinko Rokvić, Sandra Afrika, Vesna Zmijanac, Miligram, Jala Brat i Buba Corelli, Aca Lukas, Dara Bubamara, Nikolija, Relja Popović, Šaban Šaulić, Stoja, Mia Borisavljević, Goga Sekulić, Ana Nikolić, Rasta, Ministarke, Dado Polumenta, Milan Stanković, Rada Manojlović, Neda Ukraden, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Indira Radić, Slobodan Vasić i brojni drugi... Fotografije sa ovih događaja možete pogledati OVDJE.

Oficijalna Facebook stranica Palazzo Cluba: 
https://www.facebook.com/palazzoclubporec/



Foto: Massimo Pulić/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.