x

dalila ostala bez riječi

Najteža je muška suza: Dejan se slomio, rasplakao pa napustio Crni sto! Svima poručio samo jedno!

Zadrugari si pogledali video jednog od razgovora Dalile i Dejana Dragojevića.

- Ne znam, oni po meni dišu na škrge. Dejan nju voli, ona njega mnogo slabije. Dejanu je teško, ali radi pametno neke stvari, zna da ne može da ode od njega tu su. Pušta je, a i pretpostavlja da neće toliko da pogriješi, da će možda flertovati, ali će se uvijek vratiti njemu. Na žurci se ljubi sa njim, a rekla je pusti me, muči ga bukvalno - govorio je Beli.


- Ne treba zaboraviti, da smo na televiziji i osuda javnosti je najveći strah. Napravili su zid između njih, ali su sami gradili cigle. Miljana je lijepo rekla, Dalila je drugačija za stolom, a drugačija u izolaciji. Mnogo je opuštenija i smije se iskreno. Meni se ona za stolom gadi kada komentariše, ali kada se zezamo ovako ona je totalno druga žena. Ona je sinoć pričala do šest ujutru na kraju ja nisam mogao da spavam. I Dejana simpatišem kada pričamo privatno, ali kada je rijaliti u pitanju je nešto drugo. Ja garantujem da Dalilu ne vole kao komentatora, već kao djevojku koja se šali, smije i zeza. Poštovaću šta god da uradi, to je njen život i njen izbor, ona sama mora da odluči šta će - dodao je Miki.


- Iskreno meni ona djeluje ravnodušno. Ona je nasmijanija kada je tema o Caru, tada je ljepša i drugačija - nastavio je Beli.

- Ne bih ja ovo komentarisala, ovo je preozbiljna tema. Djeluje i da se vole, kada sam bila kod kuće gledala sam ih i vidjela sam da sve pršti od ljubavi i poštovanja. Meni sve ovo djeluje nestvarno i suludo, to što Dejan ćuti mislim da je pušta i da joj daje vremena, čovjek je poštuje. Ja bih željela da prebrode ovo - rekla je Grujićeva.


- Ne mogu ja ovo... Jede me kada i komentarišu brak, svima bi im oči izvadio. Bukvalno mi je muka - rekao je Dejan.

- Molim te vrati se, znam da je teško - rekao je Milan.

- Moram reći da Dalila sada sve govori svojom ćutnjom. Ne znam kako će sve ovo da se završi i ne znam kako će ovo da podnese - dodao je Mensur.


- Neću puno komentarisati mnogo. Ovo je ubijanje mene u pojam trenutno, pričaću samo o klipovima gdje je vesela i nasmijana - jedna je izgovorio Dragojević.

- Ne znam zašto bi ga boljeli tuđi komentari, valjda je najbitnije kako ona reaguje i šta radi, malo sam zbunjen - dodao je Mensur.

- Znate kako ja ovo vidim. Da li je neko obratio pažnju kako je ona to rekla uopšte. Kako je rekla ovdje kriva sam, kao da on njoj treba da se izvini što je pogriješila. Osoba koja je kriva, a voli, mora da se iskupi, mora da učini sve da vrati povjerenje. Ako ti je stalo pokleknućeš, izvinićeš se, okrenućeš cijeli svijet. Ne trudi se da poboljša sve nego kao da želi da ga otjera - govorio je Osmakčić.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.