x

Najveće varalice prema horoskopu su…

I dok su pojedinci zaista umjetnici u laganju, pa mogu da se izvuku iz svake situacije, drugi padaju pod teretom istine i uvijek otvoreno kažu sve. Za pripadnike ova tri znaka zodijaka kažu da bi “prevarili i detektor laži”…

Blizanci

Blizanci često ne mogu da odole iskušenju da upletu sitne laži u svoje uzbudljive priče. Iako možda neće otvoreno slagati, čim im se ukaže prilika svakako će iskoristiti trenutak da istinu prikažu iz najzanimljivijeg ugla. Male sitne laži zabavljaju Blizance i oni ih rado dijele sa drugima, ne misleći pri tom ništa loše.


Škorpija

Škorpije vodi intuicija i vrlo su vješte kada je potrebno čuvati određenu tajnu od ostatka svijeta. Škorpija vrlo dobro zna kako izgleda osoba koja laže i samim tim će skretati pogled u stranu kada pokušava da obmane sagovornika. Takođe ništa teže na svijetu nema od toga da jednoj Škorpiji prodate laž. Škoprija je uvijek na oprezu i koristi laži kako bi zaštitila sebe i svoje emocije.


Vaga

Iznad svega Vage cijene harmoniju i nikad neće pokvariti atmosferu samo zato što im se ne dopada tema o kojoj se priča ili film koji je počeo. Istrajaće do kraja tvrdeći pri tom da su uživale u kvalitetnom vremenu sa ljudima oko sebe, iako je to debela laž. U većini slučajeva Vage se koriste lažima kako bi sačuvale dobre odnose sa ljudima oko sebe.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.