x

ne ostaje dužna

Najveći uspjeh ti je što si bila ljubavnica Miroslavu i Kići: Mirjana dobila surove prozivke, odgovorom im zatvorila usta!

Mirjana Antonović koja se na sudu bori za utvrđivanje očinstva sa pjevačem Miroslavom Ilićem za kog tvrdi da je otac njenog sina Devina, sada je na Instagram objavila fotografiju sa jednim muzičarem.

Mirjana je poznata kako "divna, crna žena" iz pjesme KićeSlabinca, sa kojim je sada objavila fotografiju na Fejsbuku. Ipak, nije se svima dopala ova uspomena iz prošlosti, pa je Antonovićeva naišla na negativne komentare.


- Da li je to najveće dostignuće u tvom životu biti ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo onih osamdesetih? Ovo je zaista za farmu - pisalo je u komentaru na koji je ona odgovorila.

- Moja najveća dva uspjeha i ponos u životu su to što sam othranila i vaspitala dva vrhunska ljekara u Americi, a i to što sam dobila od moje djece javno priznanje u medijima, da sam dobra majka. Ako niste upućeni, koliko je masovan trud potreban za prethodna uspjeha, pročitajte nešto. Veoma je teško, a pogotovo ako ste većinom samohrana majka, potičete iz bivše Jugoslavije, i stignete u Ameriku kao dijete bez roditelja. Niko meni ništa u životu nije poklonio, sve sam svojim trudom uspjela.


- Pored toga sam se visoko edukovala i vodila velike poslove. Trenutno sam u borbi da se izmijeni zastarjeli zakon koji ugrožava djecu u Srbiji. Dodatno sam napisala knigu ”Ovo malo istine” ako nekog zanimaju detalji. Ja nemam čega da se stidim. Ako neko ima nakaradne misli u svojoj glavi to je njegov problem. Ja sam sasvim zadovoljna svojim životom. Na samrti se sigurno neću kajati. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bi sve ovo uspjela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspjesima", napisala je Mirjana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.