x

NAJŽEŠĆA DO SADA: Luna i Sloba nakon svađe imali akciju!

Luna i Sloba ponovo su imali s*ks pred kamerema rijalitija "Zadruga". Luna Đogani i Sloba Radanović su se prvo žestoko posvađali, a onda uživali u ljubavi. Blogerka je histerisala na Slobu i sasula mu svu istinu u lice.

- Ja sam budala, pukla sam psihički. Ohladila sam se od tebe, je l ti lakše sada. Hoću da idem kući, neću više da budem ovdje ni zbog tebe. Gušim se, dođe mi da glavu sebi otfikarim. Sve mi smeta, ljubomorna sam na sve. Svaki pogled, svaki komentar... Šta god da kažem, ti od toga napraviš svađu, treseš se, cupkaš nogom. Vidim da ti nije lijepo sa mnom, ali bio bi debil ako bi završio sa mnom, ne smiješ da završiš sa mnom - vikala je Luna dok je šutirala nogom o zid.

Kada se smirila, odlučila je da se prepusti čarima ljubavi i otišla u tuš kabinu sa pjevačem. Tamo su vodili ljubav čak 23 minuta.

- "Da se lijepo čovjek sa njim... Vodim ljubav tu, šta god, imam s*ks, ispraznim se, bude mi top i poslije sam kao nova", rekla je bila blogerka Milanu u povjerenju i priznala da joj je s*ks sa Slobom dobar izduvni ventil.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.