x

Nakon dueta sa Janom: Mirko predstavio pjesmu zbog koje će mnogi muškarci razbijati flaše, dok zbog atraktivne Naide u spotu nećete treptati! (VIDEO)

Duet Jane Todorović i Mirka Plavšića se odlično kotirao u moru novih pjesama koje pjevači izbacuju tokom ljetnog perioda, a mladi pjevač nastavlja da oduševljava javnost. Njegov novi projekat je odmah pronašao put do srca slušalaca. Mirko Plavšić je ovoga puta predstavio pjesmu 'Mesečar', a materijal je više nego odličan, što za slušati, tako i za gledati. Kako Mirko prije svega cijeni kvalitet, upravo to dolazi do izražaja u novom pjesmi, koja bi vrlo lako mogla postati himna muškaraca. S druge strane, zanimljivo je da se u spotu nalazi atraktivna fitnes instruktorka Naida Gadžo, inače bivša Gastozzova djevojka.


Mirko Plavšić se maksimalno potrudio da novom pjesmom pokaže kako je riječ o sjajnom vokalu, koji lako dopire do srca svih ljubitelja kvalitetne muzike. Njegov vokal je zaista poseban i karakterističan, pa i ne čudi zašto je u nekoliko navrata dobio podršku kolega kao što su Aca Lukas, Mile Kitić, Jana Todorović... 

Plavšić je za cijeli projekat angažovao najbolje stručnjake, počevši od Gorana Ratkovića Raleta, Branislava Glušca, dok je fenomenalni spot radila ekipa Toxic. Svojim trudom i radom, Mirko dokazuje kako je upornost isplativa, pa ne sumnjamo da će 'Mesečar' odlično proći među publikom. 

Rad Mirka Plavšića možete pratiti putem njegove Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/MirkoPlavsicOfficial/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.