x

jelena javno apelovala

Nakon Karleušine objave: Preko 800 krava i 200 konja dobilo vodu!

Jelena Karleuša javno je apelovala tokom jučerašnjeg dana, 15. septembra, da neko hitno pomogne ugroženim životinjama na Suvoj planini, nakon što je dobila fotografije na kojima se vidi da oko 1.000 njih nema vodu.

- Hitno! Preko 800 krava i 200 konja nema vodu na Suvoj planini. Na slici vidite kravu koja je na koljenima kako bi dohvatila vodu koju su dobri ljudi sipali iz balona! Apelujem i molim nadležne, molim dobre i sposobne ljude iz tog kraja da hitno reaguju! - objavila je pop zvijezda na Instagram storiju.


Dan kasnije, Jelena se povodom iste teme ponovo javno obratila, sa obavještenjem da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović reagovao.

Kako je istakla, taj potez ju je prilično dotakao.

- Hvala ministru poljoprivrede na brzoj reakciji. Stvarno sam ganuta da neko iz vlasti pokazuje empatiju prema životinjama (ovom čovjeku nije prvi put da pomaže i reaguje) - počela je Jelena.


- Na slici su cisterne sa vodom za stotine krava i konja, nesrećne životinje koje su danima umirale od žeđi. Ovo je samo privremeno rješenje, ali je ipak neko reagovao, podigao slušalicu i d.pe i učinio nešto da pomogne! To je u današnje vrijeme tako rijetko. Hvala u ime namučenih živih bića koja nam toliko pružaju, a zauzvrat traže samo malo vode... - dodala je.


- Krdu od 1.000 krava i konja prijetilo je umiranje od žeđi jer je proteklog vikenda presušio jedini izvor, Rakoš. Ministarstvo je obezbijedilo vodu za 800 krava i 200 konja, potvrdio je za Telegraf.rs ministar Branislav Nedimović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.