x

Nakon odluke Velikog šefa Luna, Đekson i još osmoro učesnika napustili Zadrugu!

Zadrugarima je danas ponuđeno da učestvuju u izazovu kojima se mnogima nije dopao u startu.

- Dragi zadrugari, vrijeme je da čujete o čemu se radi. U bazenu se nalazi više od sto loptica. Članovi jedne grupe treba da stanu uz jednu ivicu, a drugi uz drugu. Zadrugar uzima lopticu i dodaje drugom u usta. Loptice ne smijete dodirivati rukama. Loptica ide u lancu i onda se nosi do jezera do kante gdje ćete i skupljati loptice. Igra se nastavlja tek kada zadrugar stane prvi u lancu i doda lopticu sljedećem. Runda traje sve dok ne čujete zvuk koji označava kraj - pisalo je u pismu Velikog šefa.


Neki zadrugari su poručili da im je odvratno to i da neće učestvovati.

Međutim, bilo je onih koju učestvovali, a Veliki šef ih je nagradio.

- Želimo da pohvalimo zadrugare koji su odigrali igru bez obzira na mišljenja pojedinaca da izazov nije higijenski i neprikladan kada je igra počela. Samo deset zadrugara pokazali su da u igri nije bilo ništa strašno. Bane, Luna, Đekson, Andrijana i ostali pokazali su kako se odgovara na izazov. Umjesto 20 zadrugara, odigralo je samo deset, pa je donijeta odluka da svi učesnici budu nagrađeni. A sada slušajte pažljivo o kakvoj nagradi je riječ, a ostalima će biti žao što nisu pristali na igru. Svi koji su igrali igru ići će u bioskop. Film nećete gledati u Zadruzi, nego u spoljašnjem svijetu. Zadrugari, zaslužili ste da uživate i nadamo se da će vas nagrada oraspoložiti - pisalo je u pismu.


Dakle, zarad gledanja filma u spoljnom "Zadrugu, bar na kratko, napustili su Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Žuti, Bane Čolak i Marko Miljković.

Zadrugari su bili šoku, naravno onom pozitivnom.

- Hvala za ovo! Baš sam srećna, baš sam rekla kako bih odgledala neki dobar film i evo, želja mi se ispunila - rekla je Luna.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.