x

Nakon operacije želuca Darko Lazić hitno vraćen u bolnicu! Rezultati su katastrofalni!

Darko Lazić je konačno na dobrom putu da skine kilažu koja mu ugrožava ne samo zdravlje nego i život. Ali, ni operacija smanjivanja želuca kojoj je podvrgao ne znači riješen problem tim više što se on već ne pridržava savjeta ljekara.

– Nema ni deset dana od kako se Darko operisao. Sve je prošlo u najboljem redu što se operacije tiče, ali Darko kao Darko se ne poštuje strogo određena pravila. Recimo, u prvih mjesec dana smije da pije samo vodu, jede supice i isključivo kašastu hranu, ali on uopšte ne vodi računa. Evo baš sada na proslavi Marininog rođendana je pio vino. Naravno, poslije toga mu je bilo veoma loše, osjećao je neizdržive bolove u stomaku i mučninu. Otišli smo zajedno na kliniku gdje je operisan, odmah smo ispričali šta se desilo. Primili su ga kako bi mu hitno uradili detaljne analize iako je redovna kontrola bila zakazana tek za nekoliko dana. Međutim desilo se ono čega smo se svi plašili. Rekli su nam da je dobio infekciju – rekao nam je izvor pa dodao:


– Rezultati su mu veoma loši, ima znatno povišen holesterol, trigliceride, a i jetra mu je uvećana. Doktorima se uopšte ne sviđa sve to, pokušavaju da mu objasne da zaboravi na alkohol i masno jer jedino tako može da stabilizuje svoje zdravlje. Došlo je krajnje vrijeme da se dozove pameti i da kvalitetno živi, ali to zavisi samo od njega. Ovo mu je jedinstvena prilika da sredi svoje zdravlje, smrša i da ponovo bude onaj stari Darko, ali mora da poštuje pravila koja su mu ljekari saopštili. Inače, ostaće bez jetre – kaže izvor blizak pjevaču.


Inače, prema prognozi ljekara, trebalo bi da Darko u narednih nekoliko mjeseci izgubi oko 50 kilograma, što bi mu spasilo kuk i povrijeđenu nogu, koji trenutno ne mogu da izdrže njegovu težinu. Istovremeno bi se i rasteretio bubreg koji gotovo ne funkcioniše. Ljekari tvrde da Darko sada neće osjećati glad, jer su sa odstranjenim dijelom želuca uklonjene i ćelije koje izazivaju glad. To znači da Darko Lazić sada neće vratiti višak kilograma kao što se dešava sa običnom dijetom, neće biti gladan, ali neće moći ni mnogo da jede s obzirom na to da mu je smanjen kapacitet želuca. Jedino što mu je zabranjeno od hrane jesu namirnice koje nadimaju. Alkohol mu kasnije neće smetati što se tiče želuca, ali zbog drugih stvari trebalo bi da ga svede na minimum.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.