x

Nakon ovog razgovora bilo je jasno da se braku bliži kraj! Seve se žestoko posvađala sa Igorom pa ispalila Kebu! Umjesto na koncert, s puta se vratila u Zagreb!

Severina Kojić se nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe jer se na pola puta ka Beogradu iz Zagreba žestoko posvađala sa svojim još uvijek zakonitim suprugom Igorom Kojićem, s kojim je razgovarala telefonom, poslije čega je bilo očigledno da se njihovom braku bliži kraj.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevačica je u utorak, 4. decembra, bila na zakazanom ročištu u Zagrebu po tužbi Milana Popovića, bivšeg vjerenika i oca njenog sina, koji ju je tužio za klevetu. Ona je nekoliko puta izbjegla suočavanje s kraljem bakra, ali je ovog puta morala da izađe pred sud, pa je, prema našim saznanjima, tri sata nakon toga kolima krenula za Srbiju.


"Strasti poslije Kebine slave Sveti Mrata, pred koju je Severina pobijesnila jer je njen svekar pozvao Jovanu i Željka Joksimovića, nekako su se smirile i ona se spremila za Kebin koncert, na kom je trebalo da nastupi kao specijalna gošća. Kupila je i haljinu, ali je morala da ostane u Zagrebu veći dio dana jer je imala sudski proces s Milanom. Oboje su se pojavili, a nakon saslušanja je otišla u obližnji kafić. Bila je odlično raspoložena i ništa nije ukazivalo da njen najavljeni dolazak može da se izjalovi. Štaviše, njen i Milanov sin tog dana nije otišao u školu, što znači da je planirala da dođe na koncert. Ona i Igor, koji je već bio na koncertu, čuli su se tokom njenog puta i tada je izbila svađa nakon koje je mužu rekla da se odmah vraća u Zagreb", priča naš dobro obaviješteni izvor blizak pjevačici.


On kaže da je do preokreta došlo neposredno prije nego što je pjevačica prešla granicu.


"Oko čega su se tačno posvađali, znaju samo Severina i porodica Kojić, ali to kriju kao zmija noge. Ona jeste kašljucala, ali nije bila bolesna. Ako ništa više, mogla je da sjedi pored svog muža u prvom redu i da svekru da podršku. Međutim, ona je samo okrenula automobil s pola puta i vratila se u Zagreb. Muža je tek pred kraj spektakla obavijestila da neće doći, iako se Keba sve vrijeme nadao da će se ona ipak pojaviti. Sa njene strane to nije bilo fer, a ni profesionalno jer je Keba izuzetno cijeni i poštuje. Pjevač je morao da istumba cijeli repertoar, a bilo mu je vrlo teško jer tako nešto nije očekivao od snajke. On je mnogo voli i zaboljelo ga je što je sve tako ispalo, iako je on zbog nje ispalio Joksimoviće, što mu nije bilo nimalo prijatno. On sad na sve načine pokušava da ih pomiri i da ih nagovori da odustanu od razvoda", zaključuje naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s porodicom Kojić, ali niko od njih nije odgovarao na naše pozive, prenosi Kurir. 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.