x

u programu obn tv

Nakon Ruže na Valentinovo dolazi Bella!

Serija “Ruža“ završava danas svoje emitiranje na OBN-u u 17:40h, a naslijedit će je već od sutra na Dan zaljubljenih turska serija „Bella“!

“Ruža“ je po svemu bila posebna serija, jer je u svom sadržaju imala zapis cijelog jednog vremena turske povijesti. Tako će i okončati, sa ispisanim životnim pričama svih aktera i nastavkom neodoljive ljubavne priče između Jurdanur i Mehmeta. U 63 epizode vidjeli smo i strast i politiku i život.

A na Dan zaljubljenih OBN TV vam poklanja nakon Stola za 4 sjajnu tursku seriju “Bella“! Ova je sapunica toliko bliska našem mentalitetu da će vam se odmah uvući pod kožu. Koliko smo puta u regiji osjetili pipke tih predrasuda o nemogućoj ljubavi između različitih nacija, vjera i kultura. To je upravo okosnica ove sjajne priče. Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Njihova ljubav dovest će do nemira u malom selu, ali i do niza komičnih situacija, kojima je prožeta serija. U glavnim ulogama su prelijepi mladi glumci Jessica May i Tolga Mendi.

“Bella“ će se emitirati svakog radnog dana nakon Stola za 4.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.