x

Nakon smrti pjevača, oglasila se Cuca: Neka svi znaju da jako patim! Ucveljenoj pjevačici pozlilo kada je čula da je ostala bez Šabana zauvijek!

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić poginuo je poslije teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj. Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su poslije nastupa u Njemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negdje oko četiri ujutru, gdje je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Od pjevača su se oprostili svi koji su ga poznavali i voljeli, a među njima i Ivona Negovanović Cuca, koja je ispisala tužne riječi pored svoje fotografije na kojoj je ucveljena zbog ogromnog gubitka.

"Činjenica je da sam jako tužna i da želim da svi znaju da patim i da mi nije dobro", napisala je Cuca na svom Fejsbuku.


Podsjetimo, Šaban Šaulić bio je na korak do razvoda sa svojom suprugom Gocom, zbog veze sa mladom pjevačicom. Nekoliko godina unazad javnost je brujila o tome da je pjevač bio u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnijela i uspjela da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.