x

objasnila okolnosti

Nakon što je objavljena zajednička fotografija Mike Aleksića i Milene Radulović, evo šta je glumica kazala o njoj!

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje rekao je za Kurir da zajednička fotografija Miroslava Aleksića i Milene Radulović s ostalim učenicima škole glume, ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio dijelove njenog svjedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Podsjetimo, na fotografiji koja je danas objavljena u medijima a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala poslije datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je s..ovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe.


-  Ta fotografija ni na koji način ne kompromitira vjerodostojnost iskaza Milene Radulović, naprotiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svjedočila je o događaju kada je fotografija nastala - rekao je advokat Tintor za Kurir.


On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtjev za izuzeće koji je odbrana podnijela tokom današnjeg svjedočenja jedne od oštećenih pokušaj zloupotrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog Aleksića. 

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.