x

Nakon što je pljunuo vjerenicu Andreanu Čekić, oglasila se njegova zakonita žena: Dobila je šta je zaslužila, ostavila je dijete bez oca! Plaća svaku moju suzu!

Andreana Čekić i njen vjerenik Marko Milošević posvađali su se u toku zajedničkog nastupa, a sada se oglasila i Markova zakonita žena.

Marko je navodno pred svim muzičarima pljunuo Andreanu u lice i to zbog novca. Marina Milošević priznaje da joj je drago što pjevačica ima probleme s njenim mužem, budući da zna koliko njeno dijete pati za ocem zbog Andreane Čekić.

Marina je rekla da ne razmišlja o Andreani i Marku, ali tvrdi da će im se sve što su uradili njoj i njenoj kćerki duplo vratiti, kao i da je ne čudi što je Milošević napao Čekićku u Americi.


"Šta da kažem, sve u životu se vraća! Andreana dobija ono što je zaslužila, ostavila je dijete bez oca. Njih dvoje me ne zanimaju uopšte. Ja samo znam da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, a njih dvoje su upravo to uradili. Sada plaća za svaku moju suzu. Što se mene tiče, ja im ne želim ništa dobro, oboje su pokvareni", rekla je Marina i dodala da je njoj najviše žao djeteta:

"Marko za mene više ne postoji, ali kćerka ga mnogo voli. Međutim, on nema obzira ni prema njoj, zamislite onda kakav je to čovjek. Nju to sve boli, ali njega briga. On se sa pjevačicom provodi i putuje, neka im se svaka suza od mog djeteta vrati."


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.