x

još ga ne puštaju u zadrugu

Nakon što je sebi unakazio glavu: Dejan Dragojević završio u Urgentnom, ima tri kopče na glavi!

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u "Zadruzi" tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i nanio jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar.

Naime, kako saznajemo, Dejanu su ustanovljene velike posjekotine, za koje je priznao da je nanio sam sebi, pa su ga ljekari odmah proslijedili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički "stabilan" i sve je pričao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provjereni su bili dobri, ravnotežu je imao, nije bilo drugih povreda na tijelu.


Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Dragojević je bio u svjesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je cijeli bio krvav.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako saznajemo produkcija ga drži izvan Bijele kuće zbog cjelokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.


Inače,  fotoreporter Blica je bio ispred Urgentnog sinoć nakon što se desio incident u "Zadruzi". Tada je Dejan doveden sa jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

Podsjećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog vidjeli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.