x

progovorila

Nakon što je uhvaćena sa Janjušem, oglasila se Maja Marinković: Evo šta kaže!

Sandra Čaprić tvrdi da je Marko Janjušević Janjuš želio da bude sa njom u vezi, ali da ga je ona odbila i nakon toga se pomirio sa Majom Marinković.

Sada se tim povodom oglasila i bivša zadrugarka i priznala u kakvom je odnosu sada sa Janjušem.

- Ja sam već navikla da se mnogi ljudi šlepaju preko mog imena, vidjela sam koliko su hrabri bili kada sam bila dio "Zadruge". Zaista mi medijskog prostora ne manjka, dok već kod drugih nije ista situacija. Ne vidim zašto bi nekome smetalo to što smo se Jaško i ja našli u istom društvu, mi nemamo nikakav problem. Tako da bih od srca ljudima poželjela da se bave svojim životom, jer sam ja u mom jako srećna i nikad mi bolje nije bilo u životu, a to nekada zna da boli - rekla je Maja, a kakav je njen trenutni odnos sa Janjušem nije željela da komentariše.


Podsjetimo, Sandra je potkačila Maju i Janjuša na društvenim mrežama.

- Janjušević niti je dobar čovjek, niti drug a ni suprug, ništa... On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant... Jadan je - jednom riječju. Tako da pošto je u meni vidio zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cijenim, ma kojim god se biznisom žena bavila - ona je kraljica. Ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez kćerke, jer je lažov i manipulator. Zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada, ali nikada imati jer mene zaslužuje neko mnogo jači, pet puta jači od mene u svakom smislu te riječi - napisala je Sandra, pa dodala:


- Da ne bude zabune, pošto Janjuš je doživio kompleks jer Čaprićka ne želi da bude sa njim, on se vratio na Maju Marinković i blokirao Čaprićku - napisala je Sandra Čaprić i objavila nekoliko fotografija Maje Marinković, ali i Dalile Dragojević prije operacija koje su nju vrijeđale na osnovu izgleda.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.