x

Nakon što je Višnja prenijela Staniji poruku od Vladimira, oglasio se on, pa brutalno isprozivao Baneta: On joj služi kao ker da joj donosi hranu!

Višnja Petrović prenijela je Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića koja je i te kako uznemirila ovu atraktivnu zadrugarku. Naime, glumica je rekla Staniji da joj je Crnogorac zamjerio zbog toga što je previše bliska sa muškim dijelom ukućana.  

Od tog trenutka Stanija je pokazala svoju uzrujanost i nervozu zbog riječi koje joj je Petrovićeva prenijela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći dio vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Bijeloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću.

Stupili smo u kontakt sa Stanijinim dečkom Vladimirom Tomovićem kako bismo saznali šta on kaže o sinoćnoj situaciji, kao i šta misli o pomenutim zadrugarima. 


- Gledao sam ''Zadrugu''. Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u "Zadruzi". To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to - rekao je Tomović, a onda prokomentarisao i Jovanovića:


- Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u rijaliti tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac o je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića - rekao je Vladimir.

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamjera svojoj djevojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao.


- Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamjerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih riječ progovorio sa ljudima koji su nju vrijeđali...Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj pijetao kikirez što je sinoć plakao i Tomom...ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u ''Zadruzi'' su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir u intervjuu za Pink.rs.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.