x

Nakon što ju je Miki nalupao, Nadežda mora hitno na snimanje glave!

Javnost je i dalje zgrožena nasiljem nad ženama koje je u "Zadruzi" izvršio Miki Đuričić, a ni ukućani ne prestaju da pričaju o tome.

Iako je produkcija odmah reagovala i diskvalifikovala nasilnika, a potom ga prijavila policiji koja ga je privela na saslušanje da bi potom bio određen pritvor od 30 dana, zadrugari i dalje komentarišu zbog čega je Đuričić krvnički lupio šamar prvo svojoj djevojci Suzani Perović, a potom i brutalno pretukao drvenim štakama svoju bivšu djevojku Nadeždu Biljić.

I dok Suzana ne želi da detaljiše o svađi i šamaru koji je oprostila svom partneru, Biljićeva se nijednog trenutka nije suzdržavala od prepričavanja incidenta i pokazivanja modrica i podliva na tijelu, nastalih nakon što ju je Miki prebio.


Ona je i jučer sjedila sa zadrugarima u dvorištu ispred Bijele kuće i u razgovoru spomenula da je jako boli glava, te da će tražiti da je produkcija ponovo odvede kod ljekara kako bi se na rendgenu ustanovilo da li je došlo do unutrašnjih povreda, odnosno do pojave hematoma.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.