x

više se ne kriju

Nakon suza i kuknjave Tara zaskočila Ša, ljubila ga kao nikad prije: Simova obasipala repera poljupcima po vratu, on razvukao kez!

Tara Simov jedva je dočekala kraj sastanka na kojem su njeni cimeri birali ko je među njima lojalan, a ko ne. Ona se po završetku sastanka uputila ka garderoberu i zaskočila Nenada Aleksića Ša.


Za vrijeme sastanka plakali su i Tara i Ša. Simova najprije zbog riječi koje je Ša izgovorio o svojoj još uvijek zakonitoj supruzi Ivani Aleksić:

- Nisam uradio ništa, kako možeš to da kažeš?! Zašto? Zbog toga što ona nije ispunila dogovor da me sačeka, pa da napolju razjasnimo sve? Najlojalniji sam u kući od svih vas, to je glupost! Ostavite moju ženu! - rekao je Ša, a Tara je nakon ovoga izjurila napolje i rasplakala se.


Nedugo potom, Ša se povukao i zakukao za Ivanom:

- Ima, ali ja je ne poznajem takvu. Što nije sačakala da izađem, pa da pričamo? Takav je dogovor bio. Neka se oglasi da znam, ne mogu ovako. Ja nisam uradio ništa konkretno, izgubio sam ženu. Ne znam ko sam više, da li sam kriv, zašto sam kriv, ne razumije. Daj mi nešto da znam, osnovu - dodao je reper.


Međutim sve je to palo u vodu kada se sreo sa Simovom, zbog koje mu prijeti razvod i krah sedmogodišnjeg braka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.