x

u teškom stanju

Nakon vijesti da Čedo Jovanović ima tumor: Objavljene nove informacije o lideru LDP!

Oprečne informacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića. Sada mu je navodno otkriven tumor na kičmenoj moždini.

Jovanović je već šest dana u KBC "Dragiša Mišović", gdje se javio zbog jakih bolova u predjelu grudi i stomaka.

Kako je ranije danas navedeno, konstatovano je da je Jovanoviću bolove izazivao pleuritis - zapaljenje plućne maramice, kao i da je dobro reagovao na terapiju, te da je u stabilnom stanju koje nije opasno po život. 


Međutim, sinoć su se pojavile nove vijesti, prema kojima je Jovanoviću dijagnostikovan tumor, za koji se vjeruje da je dobroćudni.

Navodno, tumor je pronađen na kičmenoj moždini.

Prema tim izvorima, nalazi stručnog konzilijuma upućuju na to da je tumor dobroćudan i da će moći da se otkloni operacijom, ali za postavljanje konačne dijagnoze potrebna su dodatna ispitivanja.


Jovanović je u julu prošle godine takođe bio hospitalizovan, ali tada zbog korona virusa i teške kliničke slike.

Zbog otežanog disanja i opšte slabosti, političar je bio više dana priključen na kiseonik, a po izlasku iz bolnice je i sam rekao da mu je "kiseonik spasao glavu".

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, kaže da je njen suprug zbog nesnosnih bolova morao da pije "trodone" i morfijum.


"Loše je, trpi jezive bolove, zbog čega uz četiri antibiotika prima ketanol, trodon, čak i morfijum. Svi parametri su mu poremećeni. Iako više puta dnevno prima fleksarin, D-dimer, koji je odgovoran za zgrušavanje krvi i izaziva trombozu, 12 puta mu je viši od gornje granice, CRP, koji ukazuje na neku upalu, takođe. Gvožđe mu je sa 39, što je visoko, palo na pet. Sumnjali su na unutrašnje krvarenje, ali srećom nije. Pritisak mu je zbog bolova užasno visok i teško ga lijekovima vraćaju u normalu. Iako je teško, svi se borimo, posebno on, znate već njegovo legendarno odustaćemo nikad", izjavila je Jovanovićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.