x

Nakon završetka rijalitija Mina Vrbaški razvezala jezik: Raskrinkala pros..tutke u Zadruzi!

Dvadesetogodišnja Mina Vrbaški je podigla Srbiju na noge kada je otvorila dušu i ispričala da je sa muškarcima imala odnose za novac, te otkrila brojne detalje svoje burne prošlosti.

Njene riječi su izazvale pravu buru i nebrojene oprečne komentare, neki su se trudili da je razumiju, neki su je oštro kritikovali, a ona je otkrila da nije jedina iz "Zadruge 2" koja se time bavila.

- Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto djevojaka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provjereno da se one bave pros..tucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam - oštro je poručila Mina i dodala kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje:


- Mama i ja još nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dvije - tri godine, kada se sve slegne.


Mina kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju, ali da to planira da ispravi i da se u drugačijem svjetlu pokaže u "Zadruzi 3".

- Nadam se da će tada biti mnogo bolje. Mama podržava moju ideju za ponovni ulazak, ona bi voljela da sam tamo, da može konstantno da me prati i da vidi gdje sam i šta radim, što baš i ne može u spoljnom svijetu - navodi ona i dodaje da sada svakoga dana radi na sebi:

- Jedva sam čekala da izađem da se promijenim i poradim na sebi. Mislim da se na meni vidi da se pozitivno mijenjam i da napredujem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.