x

UB.CA JOŠ U BJEKSTVU

Nakupilo se tuge za tri života, sa koliko nula se piše bol? Potresne riječi oca ub.jene Ivane slamaju srce!

" I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovjek... Nakupilo se tuge za tri života, ja pokušavam da je smjestim u jedan i preživim... Rekli su mi da je plač bez suza najteži, ali mi nisu rekli sa koliko nula se piše bol i tuga... Anđele moj, tri mjeseca bez tvog osmijeha" , ovim potresnim riječima se oglasio otac ub.jene Ivane Krivokapić (26), koja je prije tri mjeseca nađena mrtva u stanu u Mirijevu, a njen ub.ca Jetmir Gočaj je još uvijek u bjekstvu.

Podsjetimo, Ivana Krivokapić je pronađena mrtva u stanu u Mirijevu 24. decembra prošle godine. Nakon rezultata obdukcije utvrđeno je da je ub.jena, a osumnjičeni za njeno ub.stvo je njen momak Jetmir Gočaj.


Ivanu su pronašla braća u iznajmljenom stanu. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice, što sve ukazuje da se do posljednjeg daha borila za život.


Sumnja se da je Jetmir Goćaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.


On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gdje je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ ponio sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.


Za Jetmirom je raspisana potjernica, ali se njemu izgubio svaki trag i već tri mjeseca uspješno izmiče policiji. Jetmir je iz Crne Gore, a sumnja se da je napustio granice i ove države, s obzirom na to da ga policija nije pronašla na adresi.

.

..


Izvor: Kurir.rs/Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.