x

JASAN ODGOVOR

Napokon se oglasila Luna Đogani: Nakon tvrdnji da je lažirala trudnoću, evo šta je poručila! (Foto)

Na društvenoj mreži Instagram, na profilu Ljubičste vesti pojavila se informacija da je Luna Đogani lažirala test za trudnoću, te je optužena da je, navodno, spremna na sve zarad publiciteta Sikter Tube kanala i velikog broja pregleda.

Naime, sve je počelo tako što je Luna na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj sjedi na stepenicama i uživa u igranju sa svojim psom.

Luna je, navodno, na komentar zašto sjedi na hladnom betonu ako je u drugom stanju odgovorila "Ma ko je trudan".

-Nije trudna. Slagala ga je jer su se posvađali i htio je da ode. On je sada jako ljut i ne zna šta da kaže narodu. Njen plan je da ikako zatrudni i sakrije sramotu.


- Djevojka je pitala zašto sjedi na hladnom i mokrom betonu, kao i na hladnom stepeništu ako je trudna. Odgovorila je "Ma ko je trudan". Test je umočen u koka kolu u nekom kafiću i zato je bio pozitivan, a on je da bi izvadio situaciju i oprao je, sliku ultrazvuka uzeo sa interneta. Svejedno, sada rade na tome i svi im želimo da uspiju, ali računajte datum i vidjećete da nije bilo kada je rekla - pojavilo se u objavi na jednom instagramu profilu.


Nakon toga, nastala je prava drama. Poslije velike frke koja je nastala, zvijezda rijalitija i pjevačica, oglasila se na svoj način.

Naime, Luna je na svojim društvenim mrežama objavila jednu veoma lijepu fotografiju i time prekinula sve spekulacije.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.