x

Susret obilježile greške domaćih igrača

Napoli častio Nerazzurre na San Paolu: Interu velika tri boda za povratak na vrh

U derbi susretu 18. kola Serije A Inter je s 1:3 pobijedio Napoli i tako se vratio na prvo mjesto na tabeli zahvaljujući boljoj gol-razlici od Juventusa.

Utakmicu su obilježile velike pogreške domaćih igrača koji su praktično poklonili golove gostujućim igračima koji su tako uspješno prebrodili još jedno neugodno gostovanje.

Prvo poluvrijeme na San Paulo je bilo fantastično, obje ekipe su stvorile niz izglednih prilika, a viđena su i tri pogotka.

Prvi put mreža se zatresla u 14. minuti. Di Lorenzo se okliznuo, lopta je došla do Lukakua, koji je s loptom pretrčao 50-ak metara i uz pomoć stative matirao Mereta.

Nerazzurri su vodstvo udvostručili u 33. minuti, strijelac je opet bio Lukaku nakon čijeg je šuta Meretu lopta prošla kroz noge i završila u golu.

Domaći su neizvjesnost vratili u 39. minuti i to dobro poznatim receptom. Callejon se ubacio na drugoj stativi, poslao loptu u sredinu gdje je priseban bio Milik.

U nastavaku manje uzbuđenja i jedan gol. Postigao je Martinez u 62. minuti nakon što mu je Manolas lošom reakcijom smirio loptu.

Sasvim očekivano Napoli je do kraja meča bio nešto agresivniji tim, ali domaći nisu uspjeli izbjeći poraz. Tako je Inter s konačnih 1:3 nakon 22 godine dobio ligaški duel u gradu pod Vezuvom.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.