x

PSG SPREMAN PLATITI

Napoliju stiže ponuda za igrača koji je zaludio Evropu

S tim u vezi spremili su nevjerovatnu ponudu od 180 miliona eura


PSG je spreman platiti nevjerovatnih 180 miliona eura za čudesnog igrača Napolija Kviču Kvaratskelija (Khvichu Kvaratskhelija) i da će svim silama pokušati da ga dovede u svoje radove, navode francuski mediji.

Također, o ovome je pisao i italijanski list Corriere Dello Sport koji navodi da će PSG uraditi sve kako bi udovoljio zahtjevima Napolija.

S tim u vezi spremili su nevjerovatnu ponudu od 180 miliona eura, što bi u konačnici trebalo biti dovoljno da potpišu ovog sjajnog igrača iz Gruzije.

Kvaratskelia je, u ovoj sezoni Serije A, odigrao ukupno 22 utakmice, a postigao je 11 pogodaka i upisao 11 asistencija, a ukupno u svim takmičenjima je odigrao 29 mečeva i postigao 13 pogodaka uz 15 upisanih asistencija.

Ranije su mediji u Italiji pisali da je ovaj Gruzijac veliki navijač Real Madrida i da je Kraljevski klub također zainteresovan za potpis ovog igrača, no da će njihov prioritet ipak biti potpis Kiliana Mbapea (KylianaMbappea), koji je opet nesretan u Parizu i uprkos silnom novcu, tražit će novi izazov i odlazak u novu sredinu.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.