x

Napravi mi sina Dušana: Kija Kockar se ne smiruje, opet proganja Slobu i stalno mu šalje isti SMS?!

Kristina Kija Kockar ne može da preboli Slobu Radanovića ni godinu i po dana poslije razvoda od njega. Kako saznajemo, pobjednica „Zadruge 1“ ne odustaje od toga da se pomiri s njim, a pogotovo od ideje da mu rodi sina, kojem bi dala ime Dušan po Radanovićevom ocu.

Pjevačica insistira na pozivima i porukama, u namjeri da ga ponovo osvoji, bez obzira na to što ju je javno, pred nacijom, prevario s Lunom Đogani. - Iako je ona prva potegla razvod i odbila pomirenje, nije prestala da ga voli. Sada, pored velike ljubavi koju osjeća prema njemu, osjeća i sujetu jer nije njen, što ju je dovelo do toga da ga maltene proganja. Konstantno ga zove, šalje mu poruke i ponaša se kao da niko nije krenuo svojim putem. Radanović pristojno komunicira s njom iz poštovanja prema njihovom odnosu u prošlosti - otkriva naš izvor i dodaje da je Kija pretjerala u posljednje vrijeme s vrebanjem.


- Pošto je željela da mu rodi dijete dok su bili u braku, dogovor je bio da se zove Dušan ako bude sin. Ona sada sve to koristi kako bi ga navukla, pa mu redovno šalje poruku: „Rodiću ti sina Dušana.“ Sebi je zacrtala da će to ostvariti - otkriva naš izvor.

Kockareva je na razne načine pokušavala Radanoviću da privuče pažnju, ali nije joj upalilo jer je on totalno okrenuo novi list i posvetio se drugačijem životu, a prvenstveno poslu. Pjevač je posljednja tri i po mjeseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvijek u braku.

Kija je doživjela nervni slom kad je saznala da je Sloba Radanović zaljubljen do ušiju u novu djevojku Jelenu Đuričanin. Iako joj pjevač to nije priznao, ona se duboko u sebi nadala da je još uvijek voli, ali da ne želi ništa s njom zbog medija i roditelja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.