x

Napravili milione: Srbin sa drugom autor pjesme za globalni Tik Tok izazov

Poznati Slovački di džej rodom iz Banjaluke Aleksandar Vidakovic autor je pjesme “Hot Hot Hot” koja je postala globalni “Tik Tok” hit sa višemilionskim pregledima.

Aleksandar je sa prijateljom iz Slovačke Filom Faulerom takođe di džejem, nešto prije pandemije posjetio rodni grad gdje ih je zadesila korona, ali su ova dva talentovana kreativca uspjela da okrenu karantin u svoju korist i od numere “Hot Hot Hot” naprave viralni plesni “Tik Tok” izazov sa višemilionskim pregledima.

- Radili smo na novoj muzici i sa Filom sam na kratko svratio u Banjaluku. Desila nam se korona kao i svima, nastupi su nam odjednom otkazani, ali je “Hot Hot Hot” našao svoj put do publike preko “Tik Toka”. Za samo nekoliko dana ljudi su napravili plesni izazov koji nam je doneo višemilionske preglede. Još uvijek smo u Banjaluci u mom studiju, spremamo novi materijal Fil se brzo zaljubio u grad i ostaćemo tu dok ne počnu sa radom klubovi po Evropi gdje smo prije korone imali zakazane nastupe- rekao je Aleksandar Vidakovic.

Tik Tok Videi za pjesmu: 

https://vm.tiktok.com/E88PDM/


https://vm.tiktok.com/ERTu4o/

https://vm.tiktok.com/ERvWwQ/

https://vm.tiktok.com/E8jSAb/

https://vm.tiktok.com/ERcHm3/

https://vm.tiktok.com/EREKE3/
KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.