x

Za savršen izgled

Napravite domaći lijek za čvrste nokte

Efekte ćete primijetiti vrlo brzo, i zaboravićete na nokte koji se listaju i lome.

Ne poznajemo nijednu ženu koja ne želi lijepe, čvrste nokte pristojne dužine. Ali, sve znamo da je to ponekad nemoguća misija – uglavnom vrlo brzu popucaju ili su tanki i skloni listanju. Ako niste pristalice gel laka ili nadogradnje, sigurne smo da ste stalno u potrazi za rješenjem kako da nokte učinite otpornijim i ljepšim. Stiže provjereni recept!

Sa domaćim sredstvom za jačanje noktiju rezultati su primjetni već nakon dvije do tri nedjelje, a toliko je lako i jeftino, da je čak teško i povjerovati. Potreban vam je jedan jedini sastojak!


Kako da lako i jednostavno prirodnim putem ojačajte nokte saznajte na sljedećoj strani…

Dakle, sve što vam treba za ovu “čaroliju” za oporavak noktiju jeste bijeli luk i običan providan lak za nokte. Isjeckajte jedan čehno bijelog luka što sitnije (najbolje je da ga izrendate), i dodajte u bezbojan lak. Ostavite da odstoji od pet do deset dana.


Ovom smjesom neophodno je svaki drugi dan lakirati nokte i to na sljedeći način – nanesite sloj za slojem nekoliko puta. Ostavite da odstoji, a potom ga skinite. Nokte isperite limunovim sokom, kako bi neutralisali neprijatan miris bijelog luka!

Efekte ćete primijetiti vrlo brzo, i zaboravićete na nokte koji se listaju i lome.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.