x

Našli mu k.kain: Darko Lazić priveden!

Pjevač Darko Lazić privođen je zbog posjedovanja k.kaina. Darku Laziću su u avgustu prošle godine, prije teške saobraćajne nezgode koju je doživio, pripadnici MUP-a u automobilu pronašli kesicu k.kaina, zbog čega je bio priveden. Policija je zaplijenila auto, a Lazić je, nakon što je noć proveo u policijskoj stanici, pušten da se brani sa slobode.

Kako se navodi, sudski postupak povodom ovog dijela i dalje je u toku, a Lazić je uspio da sve sakrije od javnosti.

- Darko se brinuo da o ovome ništa ne saznaju otac i majka, koji su godinama živjeli pod stresom zbog njegovih incidenata. Uspio je da ih drži u neznanju neko vrijeme, ali kasnije su ipak čuli za sve. Pošto je policija zaplijenila automobil, Darku je bio hitno potreban drugi auto, jer je bio avgust, sezona ljetnjih nastupa. Tada je pozvao Anu Sević, sa kojom više nije živio, i zamolio je da mu da svoja kola.


- Ana je na to pristala, a Darko ih je slupao poslije nekoliko dana. Nikad joj nije nadomjestio štetu, valjda misleći da je okej i da uništi auto koji je platio tokom njihovog braka. Jedino što mi nikad nije bilo jasno jeste kako ga policija pušta da vozi kad mu je vozačka dozvola odavno oduzeta i kako već jednom nije adekvatno kažnjen zbog toga - kaže izvor i dodaje:

- Iskren da budem, vjerujem da će se Darko izvući iz tog procesa bez neke velike kazne budući da količina kokaina nije bila velika. On se uvijek iz svega izvuče.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.