x

Nastavak Cucine šokantne ispovijesti o životu sa Šabanom: I druge žene je vodio u Krčedin, ali nije imao snage da me prevari!

Žena koja je, kako sama priznaje, sa Šabanom Šaulićem provela 15 godina, za Svet se slikala u crnom, ali ne smeta joj što su njegove kćerke skinule crninu.

„Sanela i Ilda skinule su crninu, imaju malu djecu i ne zamjeram im. Šaban je obožavao svoje unuke, pogotovo Luku, mali milion puta smo ga šetali zajedno, vodili ga po tržnim centrima, ja sam mu kupovala kopačke i to niko ne zna, niti je Luka to ikada pričao. Tako su se Mihajlo i Robert viđali tajno, samo što on to nikada neće priznati svojoj majci jer se nje boji. Najgore je u životu kada se plašiš sopstvene majke. Sva njihova djeca se tresu od nje. Ona drži sve finansije. Sada Sanela i Ilda imaju svoje živote, ali Goca se pita za sve. To je žena za koju ja nisam čula proteklih 15 godina nijednu lijepu riječ, nažalost“, kaže Cuca.


A jel znaš šta ljudi pričaju za tebe?

Za mene su pričali da sam se bavila pros..tucijom, da sam se dr.girala, pa me je Šaban strpao u auto jednog jutra i odveo na sva moguća testiranja. Kada je shvatio da se ne dr.giram, ljubio me je u glavu i pričao kako će im svima j..ati majku. Postavljali su moje g.le fotografije svuda, ali mene nije bilo briga. On je znao ko sam i šta sam ja, i smijao se svima u facu, voleo me je i dalje. One koji su pričali loše za mene Šaban je otpisivao iz svog života.

Da li si svjesna da nisi jedina sa kojom je Šaban varao Gocu?

Tačno je da je Šaban imao mnogo žena. Znam ja. Dovodio ih je u Krčedin. Kaže mi: „Ja se skinem i legnem i pošaljem je kući. Ja pokušam da te prevarim i ne mogu.“ To svi znaju, on je sam pričao da mene nikada ne može da prevari, da je to jače od njega. Uvijek bi me poslije svega zvao i govorio mi: „Hoćeš li ti da dođeš ili ja da dovedem drugu?“ Kao. Uvijek sam znala da nema ništa od toga.


Da li si bila ljubomorna?

Bila sam mnogo ljubomorna, imali smo jednu veoma ružnu situaciju kada sam mogla veliki problem da napravim jer nisam bila uračunjiva, ali meni je Šaban sve to praštao i gledao mi kroz prste. Volio me je i zato je tolerisao moju bolesnu ljubomoru. Priznao mi je da sam ja jedina žena zbog koje je bio ljubomoran. Umio je da me premiješta u kafiću, da traži da sjednem bliže njemu ako me neko gleda i slično…


Kako to da poslije Šabana nisi materijalno obezbijeđena?

Nikada mu nisam rekla čak ni jede mi se to i to, ajde da mi kupiš. Nikada ništa. Živjela sam od njegove ljubavi i to mi je bilo sasvim dovoljno. Iz Gordanine kuće mi je donosio hranu. Za mene se specijalno pravila hrana koju je donosio meni u Krčedin, to je obično spremala ona kućna pomoćnica Vida, pa čak i njegova sestra Sarajka. Plašila sam se ponekad da ga ne otruju jer sve što je bilo za mene jeo je i on sa mnom, baš iz razloga da mi neko nešto ne uradi. To su obično bile sarmice sa zeljem, njegova sestra mi je redovno pravila podvarak kada poželim, a on mi je donosio. Jeo je premalo, ja bih ga tjerala i maltene hranila. Pričao bi onda kako će se ugojiti i kako ga više neće juriti čahurice.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.